Dovoli si biti ti

Dovoli si biti ti

Dovoli si biti ti 1920 300 Odtenki življenja
Dovoli si čutiti svoje veselje, radost, srečo ...

… pa tudi žalost, razočaranje in strah. Prepoznaj čustvo in dovoli, da je tam. Je okej, da je tam. Dovoli, da ga začutiš. Sprejmi ga. Potem pa mu tudi dovoli, da gre. Naj te ne prevzame preveč ali ohromi. Naj pride in gre. Da naredi prostor novemu, ki že čaka, da ga občutiš in sprejmeš.

Prepoznaj svoja čustva in občutke. Prepoznaj, katera so res tvoja in ne čustva drugih, tvojih bližnjih.

Sprejmi se. Sprejmi svoje misli, navade in tudi telo. Točno takšno kot je. Takšno je lepo in ti pristaja. Prav tako kot tvoje misli in navade. In če najdeš kaj, kar ti ni najbolj všečno, veliko lažje bo spremeniti ali odpraviti, ko resnično iskreno sprejmeš.

Ko sprejmeš sebe in resničnega/-o sebe pokažeš še drugim, spoznaš, kako radi te imajo, kako so veseli tvoje prave družbe in koliko jim pomeniš ti, pravi/-a iskren/-a ti! Veseli so te točno takšnega/-e kot si.

Zato.. dovoli si biti ti in uživati vsak trenutek sebe!

 

 

Nastavitve zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo.

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do medmrežja, da lahko prepozna posamezne naprave, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika. Uporabnik lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

 

Piškotki na tej spletni strani se uporabljajo za spremljanje statistike obiska te spletne strani, ohranitev uporabniških nastavitev ter omogočajo sledenje in posredovanje anonimnih podatkov aplikacijam kot je Google Analytics in Facebook Pixel. Piškotki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo brskanja po spletu. Če bi jih želeli onemogočiti, je najučinkovitejši način, da spremenite nastavitve vašega brskalnika. Pomagate si lahko z navodili na angleški spletni strani About Cookies ali z zavihkom Pomoč v vašem spletnem brskalniku.

Tukaj lahko spremenite nastavitve zasebnosti in shranjevanja piškotkov.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Ta stran uporablja piškotke, ki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo. Potrdite beleženje piškotkov ali uredite nastavitve vaše zasebnosti.