Najin trenutek

Najin trenutek

Najin trenutek 1920 300 Odtenki življenja

Lahko hitiš v prihodnost, vendar tam ne moreš živeti.

Lahko bežiš v preteklost, vendar je ta sestavljena iz spominov.

Lahko pa si polno navzoč v tem trenutku in resničnost živiš.

Najin prvi dokončan izdelek je ugledal luč sveta 21. decembra 2018. Nekaj, o čemer sva skupaj na glas sanjali že veliko časa. Se pogovarjali, dogovarjali, ustvarjali, prilagajali in primerjali, pa brisali in vstavljali tabele, grafe, papirje in slike in naposled se je izcimilo nekaj resnično fantastičnega. Prišlo je iz čisto lastne potrebe  in užitka po ustvarjanju. In kot izgovor, da se lahko Nina in Tina pogosteje podruživa in spijeva še kakšno kavo več. In tako je nastal ta projekt! Najino veselje je bilo nepopisno. Žrtvovali sva marsikatero prosto uro, čas s prijatelji in najinimi ljubljenimi in vse to je bilo pozabljeno takoj, ko sva držali v rokah najin prvi planer. In zdaj se je približeval najin dan D, ko bova dejansko šli na trg. Naslednji korak je bil poslikati najine prve izdelke. Ko sva takole, sprva še precej nerodno, a z veliko mero entuziazma in veselja, začeli izdelke postavljati na podlago, se zraven nekaj krat pošteno nasmejali, so v hipu minile skoraj 4 ure. Prizor, ki se mi je vtisnil v spomin v času, ki je kar zbezljal mimo… Nina stoji na stolu, od zgoraj navzdol nastavlja objektiv, da bi ujela popolno svetlobo in kot slike, jaz stojim spodaj, držim stol, premikam izdelke in jo pogledam navzgor… spogledava se. Spreletelo me je: “Saj slikava. Dejansko slikava. Zdaj, v tem trenutku se to dogaja. In vse diši po novih planerjih in sivki, ki se je raztresla po mizi.” Preprosto lep in pristen je bil ta trenutek.

Iskreno čudežno je, ko se dejansko zavedaš takih trenutkov. Čim več, čim pogosteje in čim bolj polnih in globokih, jih želiva tudi tebi!

 

 

Nastavitve zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo.

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do medmrežja, da lahko prepozna posamezne naprave, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika. Uporabnik lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

 

Piškotki na tej spletni strani se uporabljajo za spremljanje statistike obiska te spletne strani, ohranitev uporabniških nastavitev ter omogočajo sledenje in posredovanje anonimnih podatkov aplikacijam kot je Google Analytics in Facebook Pixel. Piškotki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo brskanja po spletu. Če bi jih želeli onemogočiti, je najučinkovitejši način, da spremenite nastavitve vašega brskalnika. Pomagate si lahko z navodili na angleški spletni strani About Cookies ali z zavihkom Pomoč v vašem spletnem brskalniku.

Tukaj lahko spremenite nastavitve zasebnosti in shranjevanja piškotkov.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Ta stran uporablja piškotke, ki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo. Potrdite beleženje piškotkov ali uredite nastavitve vaše zasebnosti.