Planer Odtenki življenja 2019 BLUE z belo-modro naslovno in zadnjo stranjo je primeren za vse nagajive in razigrane, resne in odgovorne, ki lahko svojo razigranost kažete tudi navzven, na svojem rokovniku. Za vse, ki želite vse svoje obveznosti, naloge, sestanke in zamisli beležiti na enem mestu, hkrati pa ne pozabiti na tiste majhne, luštne trenutke, ki naredijo življenje lepše.

Planer je razdeljen na dva dela.

Prvi del predstavlja tedenski planer – na dveh straneh je razporejen teden po dnevih, z možnostjo beleženja opravil po urah (od 7. do 20. ure).

Vpisani so dela prosti dnevi, prazniki in šolske počitnice in nekateri drugi zaznamki. Tedni so oštevilčeni. Pri vsakem tednu se nahaja tudi prostor za zapiske. Meseci so razmejeni z mesečnim pregledom in dodatnim prostorom za zapiske.

V drugem delu najdete strani s črtami, namenjene izključno vašim zapiskom.

DODATNO: letni koledar, strani za beleženje novih idej in zamisli, kontaktov, rojstnih dni, osebnih podatkov, … Vse skupaj je začinjeno z nekaj vmesnimi sladkorčki, ki vas bodo tu in tam nasmehnili, ustavili in vam dali možnost za razmislek (o sebi, svojem življenju, načinu razmišljanja, ravnotežjem med delom in počitkom itd.), vezani so na letne čase, vaše počutje, … Nekaj dodatnih funkcionalnosti pa naj ostane presenečenje za trenutek, ko boste planer prvič prelistali.

 

Tehnični podatki:

Planer je formata A5 in ima:

  • 164 strani (80 g papir primeren za pisanje z različnimi pisali, od tega 16 strani za zapiske),
  • spiralno vezavo, ki omogoča popolno odpiranje planerja,
  • 350 g naslovno in zadnjo stran z mat obojestransko laminacijo.

Na zunanjih robovih je zaobljen za totalno šik izgled in bolj praktično uporabo.

Vprašanja in nejasnosti naslovite na info@odtenkizivljenja.si.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Planer Odtenki življenja 2019 BLUE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja