Planer Odtenki življenja 2022 je primeren za vse nagajive in razigrane kot tudi resne in odgovorne, ki lahko svojo naravnanost kažete tudi navzven, na svojem rokovniku. Za vse, ki želite vse svoje obveznosti, naloge, sestanke in zamisli beležiti na enem mestu, hkrati pa ne pozabiti na tiste majhne, luštne trenutke, ki naredijo življenje lepše.

Letošnje različice: nebeško sanjava (modra), sveže razigrana (pisana) in elegantno razigrana (črno-siva)

Planer je razdeljen v dva dela.

Prvi del predstavlja tedenski planer – na dveh straneh je razporejen teden po dnevih, z možnostjo beleženja opravil po urah (od. 7 do 19. ure).

Vpisani so dela prosti dnevi, prazniki, lunine mene in nekateri drugi zaznamki. Tedni so oštevilčeni. Pri vsakem tednu se nahaja tudi prostor za zapiske. Meseci so razmejeni z mesečnim pregledom in dodatnim prostorom za zapiske.

V drugem delu najdete strani namenjene izključno vašim zapiskom. Strani so pregledno ločene od koledarja. Vsebujejo črtne liste, prazne strani in karo.

DODATNO: letni koledar, strani za beleženje novih idej in zamisli, kontaktov, rojstnih dni, osebnih podatkov, … Vse skupaj je začinjeno z nekaj vmesnimi sladkorčki, ki vas bodo tu in tam nasmehnili, ustavili in vam dali možnost za razmislek (o sebi, svojem življenju, načinu razmišljanja, ravnotežjem med delom in počitkom itd.), vezani so na letne čase, vaše počutje, … Nekaj dodatnih funkcionalnosti pa naj ostane presenečenje za trenutek, ko boste planer prvič prelistali.

Tehnični podatki:

Planer je formata A5 in ima:

  • 164 strani (80 g papir primeren za pisanje z različnimi pisali, od tega 24 strani za zapiske),
  • spiralno vezavo, ki omogoča popolno odpiranje planerja,
  • 350 g naslovno in zadnjo stran z mat obojestransko laminacijo,
  • kazalko iz blaga za označitev strani,
  • žepek na zadnji strani za shranjevanje listkov, vizitk, zapiskov, …

Na zunanjih robovih je zaobljen za totalno šik izgled in bolj praktično uporabo.

DODATNO: Kazalo za praktično označevanje strani, v barvi vašega planerja. Kazalo je iz 350 g papirja, z obojestransko mat laminacijo. Na zgornji strani ima pregib, za lažje označevanje.

Vprašanja in nejasnosti naslovite na info@odtenkizivljenja.si.

Barva

Nebeško sanjava (modra), Sveže razigrana (pisana), Elegantno razigrana (črno-siva)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Planerji Odtenki življenja 2022”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.