Sporočilo, ki ga želimo ponesti v svet je:

»Življenje ni enobarvno,
je polno odtenkov.«

Odtenkov vseh barv. V teh odtenkih se skriva mavrična paleta naših čustev, misli, sanj, navdihov, želja, … Odtenki so odeti v kreativno mavrico lepote, čutnosti, nežnosti, smeha, spoznanj, modrosti, uspeha in srčnosti bivanja.

Izdelki so kreacija našega navdiha.

Čuta za lepoto v vseh svojih oblikah in vzorcih. Naših rok in časa, ki smo jim ga namenili. In jim s tem vdihnili življenje. Vsak posamezni kos predstavlja tudi del nas in našega notranjega popotovanja, iskanja resnice, uresničevanja želja, meditativnega stanja in povezanosti z našo notranjo večplastnostjo.

Odtenki življenja
Odtenki življenja
Odtenki življenja

Želimo si, da vam pričarajo nasmeh na obraz, prinesejo toplino v dom, pisarno, sobo – v vaše življenje.

Da jih začutite, si z njimi popestrite dan, se spomnite na lepoto življenja v tem divjem vsakdanu, da si podarite – odtenek življenja. Pozornost. Trenutek brezčasnosti, a hkrati trenutek v sedanjosti. Iskrico. Ljubezen. Nasmeh.

Naša zgodba

Spoznali sva se na podjetniškem izobraževanju in takoj začutili povezavo. A začelo se je ob kavici.

Nina, ustvarjalka po duši, sicer grafična oblikovalka, je v besedah predane in srčne svetovalke in psihoterapevtke Tine, prepoznala tudi svojo vizijo, želje, veselje.

Tako se je počasi pričela ustvarjati skupna zgodba. Navdihi, ideje, predlogi, ... vse z željo, da bi tudi drugi pričeli prepoznavati in videvati lepoto življenja, kot jo vidiva midve. Tako so, skozi vztrajnost, veselje do ustvarjanja in dopolnjevanja znanj in veščin, nastali izdelki Odtenki življenja. Izdelki, ki olajšajo vsakdan, popestrijo sivino, spomnijo na to, kdo v resnici smo, dajejo navdih ter pričarajo nasmeh na lica.

Hvaležni smo, da ste z nami.

Tina Kralj
Nina Kodrič

Na spletni strani najdete:

Planerje Odtenki življenja, ki vam bodo koristili pri kreiranju in ustvarjanju, sistemiziranju in organiziranju vašega dela in vsega ostalega.

Izdelujemo tudi grafike, posebne, ročno izdelane, (lahko tudi personalizirane), ki predstavljajo unikatno darilce, popestritev vašega doma ali poslovnega prostora,

… ker pa imamo še veliko simpatično norih in zabavnih idej, pričakujte še več naših izdelkov. Kmalu… ☺

Želite vzpostaviti kontakt? Nam sporočiti mnenje, ideje, predlog za sodelovanje?

Pišite na info@odtenkizivljenja.si ali izpolnite kontaktni obrazec.

   

   

  Nastavitve zasebnosti

  Ta spletna stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo.

  Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do medmrežja, da lahko prepozna posamezne naprave, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika. Uporabnik lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

   

  Piškotki na tej spletni strani se uporabljajo za spremljanje statistike obiska te spletne strani, ohranitev uporabniških nastavitev ter omogočajo sledenje in posredovanje anonimnih podatkov aplikacijam kot je Google Analytics in Facebook Pixel. Piškotki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo brskanja po spletu. Če bi jih želeli onemogočiti, je najučinkovitejši način, da spremenite nastavitve vašega brskalnika. Pomagate si lahko z navodili na angleški spletni strani About Cookies ali z zavihkom Pomoč v vašem spletnem brskalniku.

  Tukaj lahko spremenite nastavitve zasebnosti in shranjevanja piškotkov.

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Ta stran uporablja piškotke, ki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo. Potrdite beleženje piškotkov ali uredite nastavitve vaše zasebnosti.